KURZY VAŘENÍ 

jako nezapomenutelný teambuilding

Dopřejte svým zaměstnancům prostřednictvím teambuildingu opravdový zážitek a také příležitost naučit se něco nového! Garantujeme Vám, že na takovou akci nezapomenou. Díky naší spolupráci s věhlasnými kuchaři, kteří dokáží své znalosti a zkušenosti předat zábavnou formou jde o výjimečný zážitek. 

Na kurzu je možné se setkat například s Marcelou Vuong, specializující se na vietnamskou kuchyni, Michalem Vohnoutem, který pracoval v mnoha prestižních restauracích nebo Janem Matějkou – milovníkem street foodu. Naše spolupráce však zahrnuje mnoho dalších kuchařů, se kterými lze kurz uspořádat.

Dopolední teambuilding – začíná v dopoledních hodinách a po skončení je možné odpočinout si na naší terase a vychutnat si plnými doušky zážitky z kurzu.

Odpolední teambuilding – začněte o něco později a navažte na kurz večerním programem s pozdním rautem a hudbou.

Kromě kurzu vaření nabízíme i jiné alternativy a to například kurz čepování piva, baristický kurz nebo v létě je ideální variantou škola grilování.

Dokážeme zajistit prostor, catering, zábavu a klidně i fotografa pro zachycení vzpomínek a jedinečných momentů.

Kapacita kurzu je 40 osob, ale pokud je účastníků víc, není to žádný problém! Celková kapacita Města Moře je do 150 osob a nabízíme 2 prostory, což znamená, že jedna část firmy může mít workshop nebo školení a následně se prostřídá s první skupinou, která už bravurně zvládne třeba vietnamskou polévku.

Ceny se odvíjí od velikosti vaší firemní skupiny. Rádi si o vašich představách popovídáme a navrhneme Vám nezapomenutelný teambuilding, který bude pro vaše zaměstnance báječným zážitkem.

PŘEČTĚTE SI VÍC O NĚKTERÝCH KUCHAŘÍCH, SE KTERÝMI SPOLUPRACUJEME

Marcela Vuong před osmi lety založila kurzy vaření a Sapa tour. Od malička miluje street food a gastronomii obecně. Na kurzech vaření vietnamské kuchyně učí přípravu tříchodového menu a také nabízí možnost ochutnat tradiční vietnamskou kávu se salkem.

Michal Vohnout se celý svůj život věnuje gastronomii a pracoval v mnoha prestižních restauracích. Sen o vlastní restauraci si splnil před 10 lety, kdy otevřel bistro&restaurant PUTICA. Jeho kuchyně je zaměřena převážně na burgery a steaky, a má rád také párování burgerů s pivem z malých pivovarů.

Jan Matějka věděl, že chce vařit už od svých 13 let. V 25 letech dostal první nabídku na post šéfkuchaře do restaurace Lví dvůr na Pražském hradě. Poté přišla nabídka do Miami, kde dělal Sous Chefa. Momentálně se naplno věnuje street foodu, ve kterém se naprosto našel a před 5 lety založil Punk StrEATfood a přivezl do ČR originální kubánský sendvič.

FORBES zařadil MĚSTO - MOŘE mezi TOP místa, kde uspořádat firemní akci v Praze. Článek si můžete přečíst třeba u nás na webu Mestomore.cz

V případě jakýchkoliv dotazů či rezervace mne neváhejte kontaktovat. Budu se na Vás těšit 😊

Přemek Vejsada, MĚSTO - MOŘE